• Ümraniye Marangoz


    Ümraniye Marangoz

    0531 336 89 17
     Marangoz, Mobilya Montaj, Mobilya Kurulum ve Mobilya Tamiri


    Her türlü ahşap mobilyanın kurulum ve tamir işleri tarafımızca en doğru şekilde yapılarak teslim edilmektedir. Marangoz firması olarak tüm kurulum, montaj ve tamir işlerinde tecrübeli ekibimiz her zaman daoğru şekilde hizmetlerine devam etmektedir. Tamirat konusunda tüm gerekli işlemler önceden belli sistem üzerinden gidilerek yerine getirilmektedir. Yeni eve taşınan veya mobilyasını aktif şekilde kullanım sırasında bazı deformasyonlar yaşayan müşterilerimiz bizlere istedikleri zaman irtibat numaralarımızdan ulaşabilirler. Online resmi istemiz bu tür işlemler için gerekli detaylara da sahiptir.


    Tüm Mobilyalarda Kaliteli Hizmet
    Ümraniye marangoz firmamız, tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktayız. Ümraniye ve diğer semtlerde yer alan büromuz aracılığı ile bu alanda hizmetlerimiz tamamen sınırsızdır. Firma olarak sadece tamirat ve kurulum yaptığımız için sadece bu sistem üzerinden müşterilerimizle ilgilenmekteyiz. Tüm olarak ahşap kısımların kırılması, kullanıma bağlı eskimesi, boya kısmının daha mat olması gibi durumlarda firmamız elemanları hemen müdahale ederek en güzel şekilde teslim etmektedir. Uygun fiyatlar ve kolay ödeme olanaklarıyla marangoz firmamız hizmet vermeye devam etmektedir.

    Ümraniye Mobilya Montaj

    Mobilyalarda Tamir İşlemlerinde Güven
    Marangoz firmamız her an yardım için beklemektedir. Tüm ahşap yüzeylerin bakımı, tamiri ve eksik kalan taraflarının onarımında tecrübeli marangoz ekibimiz hemen müdahale etmektedir. Firmamız bu konuda gelen tüm talepleri anında karşılayarak uygun fiyatlarla sizlere hizmet için varız. Mobilyaların genel bakımının belli dönemlerde yapılması için bize ve ekibimize güvenebilirsiniz. Ümraniye marangoz için tek tıkla sayfamıza erişim sağlayın ve farkı hemen görün. İstanbul Ümraniye semtinde yer alan şubemiz ile sınırsız hizmetlerimiz devam etmektedir. Tamir ve bakım için bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Resmi internet sitemiz bu konuda gereken detayı sunarak müşterilerimizin yanında olmaya devam edecektir.


  • 0 yorum:

    Yorum Gönder

    Aramak İçin Tıkla

    Hemen arayarak bize ulaşlabilirsin!

    Ara